Львів - карта пам'яток і цікавих місць

Заснований у середині 13ст. (перша згадка - 1256р.) Данилом Галицьким, Львів доволі швидко став столицею Руського королівства. Весь подальший розвиток міста продовжувався в статусі головного поселення регіону. Це дозволило сформуватись тут тому історико-культурному ландшафту, який в сьогоденні притягує в "місто Лева" натовпи мандрівників. 

Переглянути усі найцікавіші пам'ятки і цікаві місця найбільшого міста заходу України можна на мої карті "Що подивитись - Львів"




Дана карта є доповненням до основної мапи цього проекту, та створена в тому ж стилі і за ідентичними принципами:
  • Сортування об'єктів за рівнем цікавості, а не за їх типом.
  • Поділ на категорії цікавості є компромісом між тим, що вважаю цікавим я, і тим - що, на мою думку, може зацікавити людей загалом. Об'єктивним він не може бути апріорі.
  • Мітка кожного одиночного об'єкта є точною, має ілюстрацію (фото - поцуплені з інтернету) та мінімальний опис (там де це необхідно).

Підготовка подібних мап - доволі довгий і кропіткий процес, тож якщо вона вам сподобалась чи стала в нагоді, ви можете віддячити:


  • Або ж, кинути гріш авторові прямо на карту Привату - 5168 7554 5654 3889    Скинтьте навіть 1-2грн.  Сам факт того, що вам не лінь виділити на це кілька хвилин, продемонструє, що ця карта справді була вам корисною чи цікавою.


Загляніть також на сторінку проєкту у фб. - https://www.facebook.com/whattoseeinukraine
  
 
 
 
 
P.s Фото з верхнього колажу (починаючи з верхнього лівого і за годинниковою стрілкою) - uk.wikipedia.org (Jurij Skoblenko); uk.wikipedia.org (Rbrechko); afisha.lviv.ua; lviv.travel.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Найвищі точки областей України

Карта пам'яток і цікавих місць України

Карта усіх кам'яних замків і фортець України (зведених до 1800р.)

Карта адміністративних центрів Українського козацтва

Карта Об'єктів Світової спадщини ЮНЕСКО в Україні

Карта земляних оборонних городищ України