Київ - карта пам'яток і цікавих місць


Дана карта - моя збірка пам'яток і цікавих місць міста Києва.




Карта "Що подивитись - Київ" є доповненням до основної мапи цього проекту, та створена в тому ж стилі і за ідентичними принципами:
  • Сортування об'єктів за рівнем цікавості, а не за їх типом.
  • Поділ на категорії цікавості є компромісом між тим, що вважаю цікавим я, і тим - що, на мою думку, може зацікавити людей загалом. Об'єктивним він не може бути апріорі.
  • Мітка кожного одиночного об'єкта є точною, має ілюстрацію (фото - поцуплені з інтернету) та мінімальний опис (там де це необхідно). 

На даний момент карта містить більше 300 точок.

Підготовка подібних мап - доволі довгий і кропіткий процес, тож якщо вона вам сподобалась чи стала в нагоді, ви можете віддячити:

  • Або ж, можете кинути гріш авторові прямо на карту Привату - 5168 7554 5654 3889    Скинтьте навіть 1-2грн.  Сам факт того, що вам не лінь виділити на це кілька хвилин, продемонструє, що ця карта справді була вам корисною.


Також, вже як доповнення до цієї мапи, ОТУТ доступна карта усіх (віднайдених мною) муралів києва  та підбірка найцікавіших  з них.
 
А ще можете заглянути на сторінку проєкту у фб. - https://www.facebook.com/whattoseeinukraine
 
 
 
 
Фото з верхнього колажу (починаючи з верхнього лівого і за годинниковою стрілкою) - uk.wikipedia.org (Rasal Hague); uk.wikipedia.org (George Chernilevsky); wikimedia.org (Nick Grapsy); sport.bigmir.net.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Карта усіх кам'яних замків і фортець України (зведених до 1800р.)

Найвищі точки областей України

Карта пам'яток і цікавих місць України

Карта адміністративних центрів Українського козацтва

Карта Об'єктів Світової спадщини ЮНЕСКО в Україні

Карта земляних оборонних городищ України